Színes mini zöldségfazék

Előkészítés ideje

15 perc

Főzés ideje

Nem igényel sütést és főzést

Nehézségi fok

*

Hozzávalók
  • 12 koktélparadicsom vagy kisméretű paradicsom 
  • uborka 
  • szál zöldhagyma  
  • szél menta 
  • 1 citrom 
  • szelet kenyér 
  • evőkanál olívaolaj 
  • só, bors 
Utasítások
  1. Mosd meg és vágd darabokra az uborkát és a hagymát. Turmixold össze mentalevéllel, citrommal, a kenyérrel, az olívaolajjal, sóval és a borssal. Az elkészített turmixot tedd hűtőbe. 
  2. Vágd le a paradicsom tetejét és kiskanállal óvatosan szedd ki a magos belsejét. Töltsd meg a paradicsomokat az uborkás turmixszal és azonnal tálalhatod a kis zöldségfazekakat. 
Trükkök
Egy kis ötlet az élelmiszerpazarlás ellen: a paradicsom magos-leves részét piros színű paprikával, egy kis sóval és borssal összeturmixolva 100% piros mini fazekat készíthetsz! 
Készítette
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK 
Fedezze fel még
Sós receptek

A Völgy Terráriuma

Sós receptek

Sárkánytojás

Sós receptek

Csillagpite