Színes mini zöldségfazék

15 perc

Nem igényel sütést és főzést

4 adag

Hozzávalók
  • 12 koktélparadicsom vagy kisméretű paradicsom 
  • uborka 
  • szál zöldhagyma  
  • szél menta 
  • 1 citrom 
  • szelet kenyér 
  • evőkanál olívaolaj 
  • só, bors 
Utasítások
  1. Mosd meg, és vágd darabokra az uborkát és a hagymát. Turmixold össze a mentalevéllel, a citrommal, a kenyérrel, az olívaolajjal, a sóval és a borssal. Az elkészített turmixot tedd hűtőbe.
  2. Vágd le a paradicsom tetejét, és kiskanállal óvatosan szedd ki a magos belsejét. Töltsd meg a paradicsomokat az uborkás turmixszal, és azonnal tálalhatod a kis zöldségfazekakat.
Trükkök
Egy kis ötlet az élelmiszerpazarlás ellen: a paradicsom magos-leves részét piros színű paprikával, egy kis sóval és borssal összeturmixolva 100% piros mini fazekat készíthetsz! 
Készítette
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK 
Fedezze fel még
Édes receptek

Gyümölcsfelhők

Sós receptek

Csillagpite

Édes receptek

Szamóca-mousse sütemények