Szélrózsa

Előkészítés ideje

15 perc

Főzés ideje

Nem igényel sütést és főzést

Nehézségi fok

*

Hozzávalók
  • görögdinnyeszelet 
  • pohár joghurt 
  • csomag vaníliás cukor 
  • kajszi 
  • nektarin 
  • 8 szem szamóca 
  • néhány szőlőszem  
Utasítások
  1. Egy mély tálban keverd össze a joghurtot a vaníliácukorral. Kend meg a görögdinnye szeletet a joghurtos krémmel.  
  2. Mosd meg a gyümölcsöket. Szedd le a szamóca szárát és vágd félbe, vágd félbe és távolítsd el a kajszi és a nektarin magját majd vágd fel ízlés szerint (kockára, vékony szeletekre, negyedekre stb.). 
  3. Rendezd el szépen a gyümölcsöket a joghurtos krémen és azonnal tálald. Tálalásnál ugyanúgy vágható fel, mint egy torta. 
Trükkök
Egy kis plusz: díszítheted egy kis mézcsíkkal, ehető virágokkal, pirított mandulaszeletekkel stb. 
Készítette
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK 
Fedezze fel még
Sós receptek

Zöldséges palacsintahegy

Sós receptek

Turbogreen Shot

Édes receptek

Epres-ricottás bundás kenyér