Szélrózsa

15 perc

Nem igényel sütést és főzést

4 adag

Hozzávalók
  • görögdinnyeszelet 
  • pohár joghurt 
  • csomag vaníliás cukor 
  • kajszibarack
  • nektarin 
  • 8 szem szamóca 
  • néhány szőlőszem  
Utasítások
  1. Egy mély tálban keverd össze a joghurtot a vaníliás cukorral. Kend meg a görögdinnyeszeletet a joghurtos krémmel.
  2. Mosd meg a gyümölcsöket. Szedd le a szamóca szárát, és vágd félbe, a kajszit és a mandarint is vágd félbe, távolítsd el a magvaikat, majd vágd fel őket ízlés szerint (kockára, vékony szeletekre, negyedekre stb.).
  3. Rendezd el szépen a gyümölcsöket a joghurtos krémen, és azonnal tálald. Tálalásnál ugyanúgy vágható fel, mint egy torta.
Trükkök
Egy kis plusz: díszítheted egy kis mézcsíkkal, ehető virágokkal, pirított mandulaszeletekkel stb. 
Készítette
Receptek: Annelyse Chardon; Fotó: Julie Méchali; Copyright: © Julie Mechali/Interfel/NAK 
Fedezze fel még
Édes receptek

Szamóca-mousse sütemények

Sós receptek

Szamócás salsa szósz

Sós receptek

Csillagpite