Az ízek útján Fruttival és Veggivel – indul az Európai Friss Kalandok roadshow

Irány a Balaton! Balatonlellén kezdjük az idei roadshowt
Bár a koronavírus-járvány miatt teljesen át kellett szervezni az idei programunkat, a roadshow 2020-ban sem marad el! 
 
Most, hogy már lehet szabadtéri programokat szervezni, Frutti és Veggi július elején útnak indul, hogy idén is bejárja az országot! 15 helyszínen, strandokon, állatkertben, szabadidőparkban, valamint családi- és gasztro fesztiválokon lehet találkozni velük!
A kilátogató gyermekek és családjuk könnyed szórakoztató feladatokkal, szabadtéri játékokkal, színező- és kézműves foglalkozással, fotófallal, zöldség- gyümölcs kóstolóval, valamint az Európai Friss Kalandok játékapplikációval találkozhatnak majd.
 
A roadshow állomások idejét és helyszínét a Hírek/Aktualitások menüpontban rendszeresen frissítjük, de megtalálhatóak a közösségi média oldalainkon is!
 
Rendezvényeinket – a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében – minden hatósági előírást és ajánlást betartva tartjuk meg!
 
Az idei roadshownk első állomása 2020, július 4-én szombaton Balatonlellén lesz a rádpusztai Gasztro Élménybirtokon, ahol a Marhalábszár Pörköltfőző  Verseny és Old Boys Kispályás Foci Kupa rendezvényen veszünk részt. Szabadtéri játékokkal, színező- és kézműves foglalkozással, zöldség-gyümölcs kóstolóval, játékapplikációval, fotófallal, foglalkoztató füzettel várjuk a családokat.  Ne felejtsétek, nálunk, mint mindig, a zöldségeké és a gyümölcsöké lesz a főszerep!
Egyéb cikkek
megtekintése
Előző cikk Következő cikk
Az információ megosztása itt:
Ezek a cikkek érdekelhetik Önt
Esemény

Vasárnap Keszthelyen is találkozhattok Fruttival és Veggivel!

2020. augusztus 16. Keszthely
Esemény

Izgalmas programokkal vár Balatonföldváron Frutti és Veggi!

2020. augusztus 15. Balatonföldvár
Esemény

Strandoljatok pénteken Fruttival és Veggivel!

2020. augusztus 14. Balatonakarattya
Esemény

Csütörtöki csobbanás a gyümölcsök és zöldségek kalandos világába!

2020. augusztus 13. Alsóörs